Master generalni ključ ( sistem ključa sa prioritetom zaključavanja i otključavanja)

Sistem MASTER - GENERALNOG kljuca podrazumeva  sistem u kome svaki korisnik  sa svojim master kljucem moze otkljucati one prostorije u koje mu je dozvoljen ulaz tj. otvaranje odredjenih podcilindara dok master-generalnim kljucem mozete otvarati sve cilindre u sistemu odnosno specificnu grupu brava.

Sistem MASTER - GENERALNOG kljuca kao specificna grupa brava koja se moze otkljucati jednim kljucem koristi se u javnim objektima i kompanijama gde je potrebno da pristup prostorijama prati hijerarhijsku strukturu i kretanje zaposlenih a istovremeno osigurava visok stepen sigurnosti prostorija zgrada ili podrucja vase imovine.

Zaposlenima, zakupcima ili osobama koje odrzavaju higijenu u Vasim prostorijama mozete obezbediti pojedinacne kljuceve  za odredjene prostore ili prostorije u kojima im je dozvoljen pristup. Sa ogranicenim sistemom generalnog tj. glavnog kljuca morate izdati dozvolu  da kljuc bude dupliran od strane nekoga.

Prednost Master-Generalnog sistema - nema potrebe da nosite gomilu kljuceva vec samo jedan kljuc cini sve.

Bezbednost - izabrali ste oblasti u kojima zaposaleni mogu pristupiti kao sto su kancelarije, konferencijske sale ili sobe za snabdevanje. Ako posedujete stambenu imovunu kao sto je  stan ili apartman, jedan kljuc Vam omogucava pristup svim jedinicama.

Kontrola - Posto imate kontrolu nad jednim tasterom za sve brave u zgradi, ne morate da brinete o nekome koji duplira kljuc.Vlasnik generalnog tj. glavnog kljuca moze izabrati odredjene osobe da imaju pojedinacne kljuceve za pristup dozvoljenim prostorijama i podrucjima.

Bez obzira da li ste vlasnik malih ili velikih preduzeca, vlasnik stana ili stambenih nekretnina, sistem MASTER-GENERALNOG kljuca je efikasno i jednostavno resenje u kontroli pristupa i sigurnosti a sve to mozete obezbediti u bravarkoj radnji ELEZOVIC.

Pogledajte još